Életút Program

Fókuszban:
a belső erőforrások

Várady Soma és Várady Erika

vezetésével

Mi az Életút-program?

A gyerekkori történések meghatározzák az életünket, és szinte nincs olyan felnőtt, aki pontosan azt kapta családjától, amire szüksége volt. Emiatt nagyon nehéz szeretnünk és elfogadnunk magunkat.

Az Életút-Program 10. hónapjának végéhez érve úgy érezheted majd, hogy képes vagy kapcsolódni önmagaddal, az érzéseiddel. Pozitív változásokat indítasz el, melyek egyre magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá tesznek.

Az Életút-program csoportban egymást segítve, támogatva haladunk. Családállítást, meseállítást, asztrológiai önismeretet, mozgásos feladatokat használunk ehhez – és előadások formájában kapsz komoly tudásanyagot is. Megindító gyakorlatokkal, gyönyörű meditációkkal segítjük a folyamatokat.

Otthon végezhető feladatokkal is megtámogatjuk a fejlődést, ehhez gyógyító írást, légzőgyakorlatokat, meditációt használunk, melyekkel az idegrendszer újrahuzalozását is elősegítjük, és egy nyugodtabb, higgadtabb, békésebb létezéssel ajándékozzuk meg magunkat.

Kinek ajánlott?

A Program gyakorlataival:

A Program során két foglalkozási nap között sok otthoni gyakorlatot is adunk, hogy folyamatos legyen a fejlődésed. Ekkor is támogatunk a gyakorlásban.

A Program végén:

Ezért lesz számodra hasznos
az Életút Program:

A csoportvezetőkről:

Várady Erika, család- és meseállító tréner, oktató:

Több, mint 10 éve tartok család- és meseállítás csoportokat Sopronban, Szombathelyen, Bükön, Fertőszentmiklóson, Győrben, Pápán, Zalaegerszegen. Követem a módszer fejlődését, rendszeresen látogatok képzéseket, workshopokat.

Oktatóként a családállítás mellett az általam megalkotott Mese-Tér-Kép meseállítási módszert is tanítom. Voltak csoportjaim Bükön, Győrben és Budapesten.

Várady Soma asztrológus, oktató:

Rákos Péter Humanisztikus Asztrológia iskolájában szereztem asztrológusi képesítést 2007-ben. Több éven át tanítottam Budapesten a HA iskola csoportjait, jelenleg Győrben, illetve online tartok 3 éves asztrológiai képzéseket.

Asztrológiai témájú cikkeim jelentek meg az Elixír magazinban, hosszabb ideig végeztem tanácsadói munkát a Freespirit online magazinnál.

Jelenleg online, illetve Bükön végzek tanácsadói munkát. Fontos számomra a fejlődés, jelenleg az Integrál Akadémia integrál pszichológia szakán tanulok, és bővítem asztrológiai ismereteimet is.

Gyakorlati tudnivalók:

Dátumok:

A csoport időpontjai,
mindig vasárnapi napon
9 órától 13-14 óráig
:

 • június 12.
  “Hányan vagyok?”
 • július 10.
  “Mindig a sárga úton”
 • augusztus 14.
  “Generációkon át”
 • szeptember 4.
  “Énidőm”
 • október 23.
  “Kisördög”
 • november 13.
  “A legjobb szándékok”
 • december 11
  “Szép új világ”
 • január 15
  “Édenkert”
 • február 12.
  “Én vagyok”
 • március 12.
  “Várfal”

Ár:

Ezen a héten jelentős kedvezménnyel jelentkezhetsz a programra, így annak ára 16 ezer Ft helyett
12 ezer Ft alkalmanként – egészen a program végéig.

Jelentkezéskor kérjük az első alkalom díját.

 

Életút Program

Jelentkezés előtt ellenőrizd, hogy bankkártyád alkalmas-e internetes tranzakcióra!

A jelentkezést követően egy-két napon belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Scroll to Top