Egyéni Online
Életút Program

Fókuszban:
a belső erőforrások

Várady Soma és Várady Erika

vezetésével

Mi az Életút-program?

A gyerekkori történések meghatározzák az életünket, és szinte nincs olyan felnőtt, aki pontosan azt kapta családjától, amire szüksége volt. Emiatt nagyon nehéz szeretnünk és elfogadnunk magunkat.

Az Életút program végén úgy érezheted majd, hogy képes vagy kapcsolódni önmagaddal, az érzéseiddel.. Pozitív változásokat indítasz el, melyek egyre magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá tesznek.

Otthoni feladatokkal segítjük a fejlődésedet, a program 10 hónapja alatt napi kapcsolatban leszünk. Gyógyító írást, a mesék és az asztrológia szimbólumrendszerét használjuk, asszociációs feladatokkal segítünk. Elméleti hanganyagokat is kapsz. Légzőgyakorlatokkal, meditációkkal újrahuzalozzuk az idegrendszert, amivel egy nyugodtabb, higgadtabb, kiegyensúlyozottabb létezéssel ajándékozhatod meg magadat.

Kinek ajánlott?

A Program gyakorlataival:

A Program során két foglalkozási nap között sok otthoni gyakorlatot is adunk, hogy folyamatos legyen a fejlődésed. Ekkor is támogatunk a gyakorlásban.

A Program végén:

Ezért lesz számodra hasznos
az Életút Program:

A csoportvezetőkről:

Várady Erika, család- és meseállító tréner, oktató:

Több, mint 10 éve tartok család- és meseállítás csoportokat Sopronban, Szombathelyen, Bükön, Fertőszentmiklóson, Győrben, Pápán, Zalaegerszegen. Követem a módszer fejlődését, rendszeresen látogatok képzéseket, workshopokat.

Oktatóként a családállítás mellett az általam megalkotott Mese-Tér-Kép meseállítási módszert is tanítom. Voltak csoportjaim Bükön, Győrben és Budapesten.

Várady Soma asztrológus, oktató:

Rákos Péter Humanisztikus Asztrológia iskolájában szereztem asztrológusi képesítést 2007-ben. Több éven át tanítottam Budapesten a HA iskola csoportjait, jelenleg Győrben, illetve online tartok 3 éves asztrológiai képzéseket.

Asztrológiai témájú cikkeim jelentek meg az Elixír magazinban, hosszabb ideig végeztem tanácsadói munkát a Freespirit online magazinnál.

Jelenleg online, illetve Bükön végzek tanácsadói munkát. Fontos számomra a fejlődés, jelenleg az Integrál Akadémia integrál pszichológia szakán tanulok, és bővítem asztrológiai ismereteimet is.

Gyakorlati tudnivalók:

Dátumok:

Mivel egyéni munkáról van szó, minden találkozót közösen egyeztetünk.

Ár:

A teljes program ára:

Havonta 20 ezer Ft, ha ketten vesztek részt, akkor 15 ezer Ft/fő havonta.

Egy összegben történő fizetés esetén kedvezménnyel: 180 ezer Ft, két fő esetén 135 ezer Ft/fő.

Egy összegben történő fizetés esetén egy hónap ajándék.

Jelentkezés az Életút Programra

JELENTKEZEM A PROGRAMRA

Az itt küldött jelentkezést követően személyesen megbeszéljük a továbbiakat.
Amennyiben a jelentkezést követően nem kapsz 1-2 napon belül emailt, jelezd nekem!

    Név:

    Email cím:

    Telefon:

    Scroll to Top