Integrál Emelkedés
önismereti és spirituális
program

Várady Soma és Várady Erika

vezetésével

Mi az Integrál Emelkedés?

Mindannyian szeretnénk teljesebb életet élni. Ahhoz, hogy igazán kibontakozhassunk az életben, és szárnyra kapva megélhessük szabad, igazi énünket, nagyon fontos szeretni és elfogadni… önmagunkat…

Az Integrál Emelkedés programban azt kínáljuk Neked, hogy támogató, segítő vezetésünk mellett 10 hónap alatt végig mehetsz egy belső fejlődésen, aminek végén képes leszel kapcsolódni önmagaddal, a belső érzéseiddel, és közben kapcsolatba kerülsz a magasabb rendű tudatoddal is. Pozitív változásokat indítasz el, melyek egyre magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá tesznek.

Fontos lesz a találkozásod, kapcsolódásod a lelkedben levő belső gyermekeddel – hogy aztán a felnőtt éned is kiteljesedhessen. A program során használjuk a gyógyító írást, a mesék és az asztrológia szimbólumrendszerét, és végzünk rengeteg asszociációs feladatot.

Légzőgyakorlatokkal, meditációkkal segítünk eljutni belső, magasabb rendű tudatodhoz, amivel egy nyugodtabb, higgadtabb, kiegyensúlyozottabb létezéssel ajándékozhatod meg magadat.

Havonta egy alkalommal van egy személyes, körülbelül kétórás online foglalkozás, és mellette rendszeres otthoni feladatokkal segítjük a fejlődésedet – a program 10 hónapja alatt folyamatos kapcsolatban leszünk. 

Kinek ajánlott?

A Program gyakorlataival:

A Program során két foglalkozási nap között sok otthoni gyakorlatot is adunk, hogy folyamatos legyen a fejlődésed. Ekkor is támogatunk a gyakorlásban.

A Program végén:

Ezért lesz számodra hasznos
az Integrál Emelkedés:

A csoportvezetőkről:

Várady Erika, család- és meseállító tréner, oktató:

Több, mint 10 éve tartok család- és meseállítás csoportokat Sopronban, Szombathelyen, Bükön, Fertőszentmiklóson, Győrben, Pápán, Zalaegerszegen. Követem a módszer fejlődését, rendszeresen látogatok képzéseket, workshopokat.

Oktatóként a családállítás mellett az általam megalkotott Mese-Tér-Kép meseállítási módszert is tanítom. Voltak csoportjaim Bükön, Győrben és Budapesten.

Várady Soma asztrológus, oktató:

Rákos Péter Humanisztikus Asztrológia iskolájában szereztem asztrológusi képesítést 2007-ben. Több éven át tanítottam Budapesten a HA iskola csoportjait, jelenleg Győrben, illetve online tartok 3 éves asztrológiai képzéseket.

Asztrológiai témájú cikkeim jelentek meg az Elixír magazinban, hosszabb ideig végeztem tanácsadói munkát a Freespirit online magazinnál.

Jelenleg online, illetve Bükön végzek tanácsadói munkát. Fontos számomra a fejlődés, jelenleg az Integrál Akadémia integrál pszichológia szakán tanulok, és bővítem asztrológiai ismereteimet is.

Gyakorlati tudnivalók:

Dátumok:

Mivel egyéni munkáról van szó, minden találkozót közösen egyeztetünk.

Ár:

A teljes program ára:

Havonta 20 ezer Ft,
ha ketten vesztek részt, akkor havonta 15 ezer Ft/fő.

Egy összegben történő fizetés esetén kedvezménnyel:
egy fő esetén 180 ezer Ft,
két fő esetén 140 ezer Ft/fő.

Jelentkezés egyéni Integrál Emelkedésre

JELENTKEZEM A PROGRAMRA

Az itt küldött jelentkezést követően személyesen megbeszéljük a továbbiakat.
Amennyiben a jelentkezést követően nem kapsz 1-2 napon belül emailt, jelezd nekem!

    Név:

    Email cím:

    Telefon:

    Scroll to Top