MESE-TÉR-KÉP KLUB

Várady Erika

vezetésével

A KLUBTAGSÁG ELŐNYEI

  • Folyamatosan bővülő szakmai anyagok
  • Honlapon való személyes megjelenés
  • Közös FB oldal

Március 10-ig lehet jelentkezni

SZAKMAI ANYAGOK

MESETÁR

Ami heti 3 mesével bővül (általában hétfő-szerda-péntek) – olyan mesekönyvekből, amelyeket már nem lehet beszerezni és melyekből Boldizsár Ildikó és Csóka Judit is készíti gyűjteményeit. Valamint időnként idegen nyelvről fordított mese, ami nem szerepel magyar nyelvű könyvekben.

A mesetárban minden mesénél megadom, honnan való, leírom a rövid tartalmát, címkézem, hogy könnyen kereshető legyen. A mesék után lehetőség van hozzászólásra, amit javaslok is megtenni, hogy olvashassátok egymás gondolatait a mesékről.

MESEFEJTÉS

Havi 2 alkalommal felkerül egy mese, melyhez leírom a fejtés kérdéseit és minden kérdés után hozzászólásban leírhatjátok a válaszaitokat. Így közösen, bármikor visszakereshető formában találtok mesefejtéseket, értelmezéseket.

TUDÁSTÁR

A meseállítói munkához hasznos tudásanyagok, játékok, feladatok, ötletek találhatóak, melyet folyamatosan bővítek.

ESEMÉNYEK

A személyes és online találkozók időpontját és helyszínét találjátok meg itt. Személyes találkozó kb. negyedévente lesz. A résztvevőknek a terembért kell összedobniuk. A találkozókon lehetőség van szupervízióra, kérhettek saját meseállítást, valamint családállítást saját részre. Megbeszéljük az újdonságokat, lehetőségeket. Feltehetitek szakmai kérdéseiteket. És természetesen állítunk is mindig…

HONLAPON VALÓ MEGJELENÉS

Honlapunkon (vilagfa.info) készítettünk egy külön oldalt, ahol lehetőséget kaptok a megjelenésre, mint végzett meseállítók. Így, ha nincs is honlapotok, a Facebook-on kívül is jelen lehettek online. Feltöltünk rólatok fotót, megadjuk a nevet, mail címet, telefonszámot, saját honlapotokat, ha van és feltüntetjük, helyileg hol tartotok csoportokat.

Ennek feltételei:

  • a tanfolyam elvégzése (természetesen)
  • klubtagság
  • évente kétszeri részvétel a szakmai találkozón
  • évente egyszeri szakmai beszámoló a meseállítói munkátokról a személyes találkozón

KÖZÖS FACEBOOK OLDAL

A honlapon szereplő tagok admin jogot kapnak egy közös Facebook oldalhoz, ahova bejegyzéseket, eseményeket lehet feltenni, természetesen kizárólag mesékkel, meseállítással kapcsolatban. Minél többen működtetünk egy-egy FB oldalt, annál nagyobb közönséghez eljutnak az információk, amik nagyon fontosak a munkához.

Kínálom mindezt havi 3 ezer Ft-ért, amit bankkártyával lehet fizetni. A bankkártya adataid megadásával a CIB bank biztonságos rendszerén keresztül automatikusan levonásra kerül havonta az összeg. Természetesen bármikor kiléphetsz a klubból.

MESE-TÉR-KÉP KLUBTAGSÁG
HAVI ELŐFIZETÉS 

A Klubba való belépés határideje:
március 10.

Fizetést követően kapsz majd két emailt:
- egyet a sikeres fizetésről
- és egy másikat a felhasználóneveddel és jelszavaddal, valamint a belépési linkkel

error: Védett tartalom!
Scroll to Top