Találkozás magammal meditáció

Ezen az oldalon találhatsz egy belső, lelki utazást önmagadhoz – egy meditáció segítségével. Eljuthatsz önmagadhoz egy csodálatos út bejárásával is – ezt kínáljuk az Életút-Programon…

Életünk legfontosabb tapasztalatai az emberi kapcsolataink. Kapcsolatunk a szüleinkkel, a családdal, ahova születtünk – és aztán a barátainkkal, de talán legfőképpen azzal a személlyel, akit társunknak választunk, és a családdal, amelyet mi hozunk létre.

Ahhoz, hogy szép és teljes kapcsolatban lehessünk a szívünknek fontos emberekkel, először is magunkhoz kell közel kerülnünk: a saját személyünkhöz – és a bennünk lévő isteni részünkhöz is. Ha megéljük magunkkal a teljességet, másokkal is teljes lehet a kapcsolatunk.

Ezt segíti az itt lejjebb található kb. 20 perces meditáció.

Utána, írhatsz magadnak egy levelet – természetesen kézzel :), melyben kifejezheted támogatásodat magadnak, vagy leírhatod, mit éltél meg a meditáció alatt, vagy bármi mást, ami csak eszedbe jut.

Ha szeretnél tovább haladni, és megerősíteni kapcsolatodat Önmagaddal – ezt megteheted egy hosszabb úton – az Életút programon:

Scroll to Top