A VILÁGFA OLDAL ALAPÍTÓI

VÁRADY ERIKA
család- és meseállító, oktató

A 90-es és 2000-es években sikeres némettanár voltam – ma már egyértelmű számomra, miért: túl azon, hogy hatékonyan felkészítettem a diákokat vizsgáikra, elsősorban arra figyeltem, mire van szükségük. Ez a tanulás módját is jelentette, elsősorban azonban mégis azt, hogy a diák számomra ember is volt, aki érezhette, hogy megértem őt.

Fontos számomra az állandó fejlődés, tanulás, ezért rengeteget tanulok, bővítem az ismereteimet és fejlesztem a képességeimet.

A családállítást és a meseállítást azért tartom zseniálisnak, mert rendkívül hatékony segítséget jelent. Egy élethelyzet problémás pontjára rátapintva, és a „mező” információs dimenziójában nyomozva, a tudatalatti birodalmában járva segíthetek a kliensnek elmozdulni a harmónia irányába. A szív terében lévő megoldásokkal dolgozva a szeretet felé mozdul mindenki és minden.

A tanítás során mindent megteszek azért, hogy a diákjaimnak átadjam tudásomat és a tanfolyamok után is kapnak lehetőséget a továbbfejlődésre és segítségre.

Emberekkel foglalkozni, pozitívan hatni rájuk és a környezetükre – ez mozgat engem. Talán nagyra törő a cél, „megváltoztatni a világot”; az állításokon azonban mégis csak ebben az irányban remélek tenni lépéseket: az emberi életek rendszerében megmutatni, hogy – ahogy a felhők fölött is mindig ott ragyog a nap – a problémák mögött mindig is mindig ott van a szeretet…

VÁRADY SOMA
humanisztikus asztrológus, oktató

Közel 30 éves koromban lettem biztos abban, hogy az asztrológia lesz érdeklődésem fő területe – és hogy komolyan fogok foglalkozni asztrológiai tanácsadással (aki ismeri az asztrológiát, és a Szaturnusz hatását véli felfedezni a dologban, az jó nyomon jár…). A Rákos Péter féle Humanisztikus Asztrológia Iskola elvégzése után immár több mint tíz éve folytatok tanácsadást a horoszkóp segítségével – illetve Sopronban és Szombathelyen tanítom is az asztrológiai elemzést és gondolkodást.  A Világfa Önismeret keretein belül feleségemmel, Erikával is együtt dolgozva segítünk embereknek az élet dolgaiban.

Az asztrológiai elemzés folyamata csodálatosan egyesíti a jobb- és a bal agyfélteke működését – és számomra, aki a gimnáziumban matek-tagozatra, egyetemen pedig – kacérkodva a pszichológia szakkal – angol-magyar bölcsész szakra jártam, az asztrológiai képlet titkainak elemzése lett az „arany középút”, amelyre rálépve megtaláltam a hivatásomat.

Az elemzések 60 percei alatt megfigyeltem, mennyire fontos, hogy a konzultáció során valódi kérdéseket tegyünk fel a horoszkóp vizsgálatakor. Olyan kérdéseket, melyek nagy erővel és igazán belülről jönnek. Ilyenkor a meglátások, válaszok is tisztábban fókuszálva, erősebben rajzolódnak ki. Úgy van ez, ahogy az életben is: ha belül mélyen tudjuk, mit akarunk, a kapuk megnyílnak előttünk…

Ha szeretnél értesülni írásainkról, iratkozz fel hírlevelünkre! 
Scroll to Top