fbpx

Felelősség nyilatkozat

A Világfa Önismeret csoportjaira, egyéni konzultációira való jelentkezéssel az ügyfél tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

A Világfa Önismeret csoportjai, egyéni konzultációi semmiképpen nem helyettesítik a képesített orvosi, pszichológiai tanácsadást, diagnózist, pszichoterápiát és kezelést, a terápiát és gyógyítást.

Sem Erika, sem Soma nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta, és nem pszichiáter. A weboldalon megjelenhetnek olyan kifejezések, amelyeket az előbb említett szakmák is használnak, ám ezek mindennaposak és közkeletűek, így ezeket körülményes lenne mellőzni a magyar nyelvű szövegírásból és kommunikációból.

Ha az olvasó vagy jelentkező valamilyen orvosi vagy pszichológiai problémában szenved, azonnal forduljon orvoshoz vagy más megfelelően képesített személyhez vagy szolgálathoz!

Nem foglalkozunk mentálisan sérült, pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápiában résztvevő ügyfelekkel, és a programokon mindenki a saját elhatározásából és saját felelősségére vesz részt. A résztvevő egyedül vállalja a felelősséget a saját lelki-szellemi belső folyamataiért.

Amennyiben az ügyfél pszichiátriai kezelés alatt áll, úgy csakis saját felelősségére használhatja az oktatóanyagokat, kurzusokat. Súlyos mentális probléma esetén minden esetben javasolt felkeresni (államilag elismert diplomával rendelkező) pszichológust vagy pszichiátert, még akkor is, ha más segítő erre nem hívja fel a figyelmet!

Scroll to Top