Felelősség nyilatkozat

A Világfa Önismeret csoportjaira, egyéni konzultációira való jelentkezéssel az ügyfél tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

Mi, Várady Erika és Várady Soma, nem vagyunk orvosok, pszichológusok, pszichoterapeuták, vagy pszichiáterek. A Világfa Önismeret csoportjai, egyéni konzultációi semmilyen értelemben nem helyettesítik a képesített orvosi, pszichológiai tanácsadást; nem jelentenek diagnózist, pszichoterápiát és kezelést, terápiát, gyógyítást. Nem foglalkozunk mentálisan sérült, pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápiában résztvevő ügyfelekkel, a programokon mindenki a saját elhatározásából és saját felelősségére vesz részt. A résztvevő egyedül vállalja a felelősséget a saját lelki-szellemi belső folyamataiért.

A Világfa weboldalon előfordulhatnak az előbb említett szakmák által használt szakkifejezések, ám ezeknek köznyelvi jelentését körülményes lenne ezen szavak elkerülésével kifejezni.

Felhívjuk az ügyfél figyelmét, hogy amennyiben valamilyen orvosi vagy pszichológiai problémában szenved, forduljon orvoshoz vagy más megfelelően képesített személyhez, szolgálathoz!

Scroll to Top