ÉLET-TÉMÁK
Elérhető anyagok

Szia!

Örömmel köszöntelek ezen a különleges online önismereti programunkon, ami attól lesz igazán értékes, ha megfelelő módon használod.

A program segít abban, hogy lépésről lépésre közelebb kerülj önmagadhoz. Ha közelebb kerülsz magadhoz, könnyebben kapcsolódsz majd másokhoz, aztán egy magasabb felső erőhöz és így megteremthetsz egy tudatosabb, boldogabb életet.

Lesznek asztrológiai hanganyagok a különböző asztrológiai jegyekről, archetípusokról és minden jegyhez mese is tartozik. A hanganyagokhoz feladat és kérdéssor csatlakozik, amiket ha átgondolsz és megválaszolsz, újabb erőforrásokat szabadíthatsz fel magadban.

Minden hétfőn, szerdán és pénteken felkerül egy újabb anyag, a hozzájuk tartozó kérdéseket, feladatokat e-mailben küldjük majd el neked.

FONTOS: Egy-egy hanganyag egy hétig lesz visszahallgatható. Tehát amit április 20-án, hétfőn teszünk fel, az április 27-ig elérhető. Amit április 22-én, szerdán, azt április 29-ig tudod meghallgatni. És így tovább…

Amennyiben bármi kérdésed van a program során, e-mailben felteheted.

Kívánunk neked jó utat ehhez a belső utazáshoz!
Erika, Soma

HANGANYAG:

Az alábbiakban egy 21 perces anyagot hallgathatsz meg arról, milyen jelentős erők álltak össze az égen 2020-ban, és hogy ez mit jelent a világ és benne  az egyén számára…

Scroll to Top