A Világfa Önismeret keretein belül egyéni tanácsadást, segítést elsősorban az asztrológia, valamint a családállítás eszközével nyújtunk. Erika immár több mint 10 éve tart családállításokat, több városban rendszeresen. Soma közel 15 éve végzett a budapesti Humanisztikus Asztrológia iskola keretein belül, nála is évtizednél több idő a konzultációs tapasztalat. Mindketten folyamatosan továbbképezzük magunkat, hogy a hozzánk fordulóknak professzionális szolgáltatást nyújthassunk. Az életben adódó problémák megoldására az alábbiakat kínáljuk.

A következő megoldásokat kínáljuk:

Harmonika tartalom

Az asztrológiai konzultáció 60 perces online személyes beszélgetés formájában történik. Ennek keretében bármilyen téma szóba jöhet – jellemzően egy vagy két fontos kérdés tárgyalására van mód a konzultáció alatt.
Fontos, hogy szükséges a kb. negyedóra pontos születési idő ismerete. 
A kozultáció ára 12 ezer Ft.
Ide kattintva tudsz jelentkezni konzultációra.

A családállítás segítségével ráláthatsz az akadályozó és segítő erőidre. A családállítás nálunk 3 részből áll. Megelőzi egy személyes online beszélgetés, ahol megbeszéljük, miért szeretnél állítást és átbeszéljük a nahéz családi sorsokat, történéseket. Ezután következik az állítás csoportban, ahol nem csak a saját állításodból, hanem a többiekéből is rengeteget profitálsz. Az állítás után sem hagyunk magadra, nálunk van egy harmadik alkalom, egy személyes vagy online találkozó, ahol átbeszéljük az állításodat és az elindult folyamatokat továbbvisszük.
A három alkalom ára 18 ezer Ft.
Itt tudsz tájékozódni az időpontokról és helyszínekről.

Scroll to Top