A Világfa Önismeret keretein belül egyéni tanácsadást, segítést elsősorban az asztrológia, valamint a családállítás eszközével nyújtunk. Erika immár több mint 10 éve tart családállításokat, több városban rendszeresen. Soma közel 15 éve végzett a budapesti Humanisztikus Asztrológia iskola keretein belül, nála is évtizednél több idő a konzultációs tapasztalat. Mindketten folyamatosan továbbképezzük magunkat, hogy a hozzánk fordulóknak professzionális szolgáltatást nyújthassunk. Az életben adódó problémák megoldására az alábbiakat kínáljuk.

A következő megoldásokat kínáljuk:

Harmonika tartalom

Az asztrológiai konzultáció 60 perces online személyes beszélgetés formájában történik. Ennek keretében bármilyen téma szóba jöhet – jellemzően egy vagy két fontos kérdés tárgyalására van mód a konzultáció alatt.
Fontos, hogy szükséges a kb. negyedóra pontos születési idő ismerete. 

Ide kattintva tudsz jelentkezni konzultációra.

A családállítás segítségével ráláthatsz az akadályozó és segítő erőidre. A családállítás nálunk 3 részből áll. Megelőzi egy személyes online beszélgetés, ahol megbeszéljük, miért szeretnél állítást és átbeszéljük a nahéz családi sorsokat, történéseket. Ezután következik az állítás csoportban, ahol nem csak a saját állításodból, hanem a többiekéből is rengeteget profitálsz. Az állítás után sem hagyunk magadra, nálunk van egy harmadik alkalom, egy személyes vagy online találkozó, ahol átbeszéljük az állításodat és az elindult folyamatokat továbbvisszük.

Itt tudsz tájékozódni az időpontokról és helyszínekről.

Az egyéni családállítás segítségével ráláthatsz az akadályozó és segítő erőidre. A családállítás nálunk 3 részből áll. Megelőzi egy személyes online beszélgetés, ahol megbeszéljük, miért szeretnél állítást és átbeszéljük a nahéz családi sorsokat, történéseket. Ezután következik az egyéni állítás személyesen. Az állítás után sem hagyunk magadra, nálunk van egy harmadik alkalom, egy online találkozó, ahol átbeszéljük az állításodat és megvizsgáljuk a továbbhaladás lehetőségeit.
Az állítás helyszíne: Bük.

Itt tudsz tájékozódni időpontokról.

Scroll to Top