A Világfa Önismeret keretein belül egyéni tanácsadást, segítést elsősorban az asztrológia, valamint a családállítás eszközével nyújtunk. Erika immár több mint 10 éve tart családállításokat, több városban rendszeresen. Soma közel 15 éve végzett a budapesti Humanisztikus Asztrológia iskola keretein belül, nála is évtizednél több idő a konzultációs tapasztalat. Mindketten folyamatosan továbbképezzük magunkat, hogy a hozzánk fordulóknak professzionális szolgáltatást nyújthassunk. Az életben adódó problémák megoldására az alábbiakat kínáljuk.

A következő megoldásokat kínáljuk:

Harmonika tartalom

Az asztrológiai konzultáció 60 perces online személyes beszélgetés formájában történik. Ennek keretében bármilyen téma szóba jöhet – jellemzően egy vagy két fontos kérdés tárgyalására van mód a konzultáció alatt.
Fontos, hogy szükséges a kb. negyedóra pontos születési idő ismerete. 

Ide kattintva tudsz jelentkezni konzultációra.

A családállítás segítségével ráláthatsz az akadályozó és segítő erőidre. A családállítást nálunk megelőzi egy személyes online beszélgetés, ahol megbeszéljük, miért szeretnél állítást, és átbeszéljük a nehéz családi sorsokat, történéseket.

Ezután következik az állítás csoportban, ahol nem csak a saját állításodból, hanem a többiekéből is rengeteget profitálsz. Az állítás után átbeszéljük a kérdéseidet..

Itt tudsz tájékozódni az időpontokról és helyszínekről.

Scroll to Top