A Világfa Önismeret keretein belül egyéni tanácsadást, segítést elsősorban az asztrológia, valamint a családállítás eszközével nyújtunk. Erika immár több mint 10 éve tart családállításokat, több városban rendszeresen. Soma közel 15 éve végzett a budapesti Humanisztikus Asztrológia iskola keretein belül, nála is évtizednél több idő a konzultációs tapasztalat. Mindketten folyamatosan továbbképezzük magunkat, hogy a hozzánk fordulóknak professzionális szolgáltatást nyújthassunk. Az életben adódó problémák megoldására az alábbiakat kínáljuk.

A következő megoldásokat kínáljuk:

Harmonika tartalom

Amennyiben szeretnél előre lépni az életben, felszabadítani önmagad énerejét egy biztonságos, elfogadó, támogató segítő kapcsolatban, akkor…

Szeretettel meghívlak egy építő, segítő közös útra!

Közösen egyeztetett témára fókuszálva megtehetsz velem lelki utazást, ahol a Ken Wilber-féle integrál szemléletű lélektan és segítő beszélgetés mellett az asztrológiát, a személyes horoszkópodban rejlő információt is a Te fejlődésed szolgálatába állítjuk.

Ide kattintva tudsz jelentkezni.

Az asztrológiai konzultáció 60 perces online személyes beszélgetés formájában történik. Ennek keretében bármilyen téma szóba jöhet – jellemzően egy vagy két fontos kérdés tárgyalására van mód a konzultáció alatt.
Fontos, hogy szükséges a kb. negyedóra pontos születési idő ismerete. 

Ide kattintva tudsz jelentkezni konzultációra.

A SZINTÉZIS elemzés egy három alkalomból álló, az élet egy nagyobb témájára fókuszáló asztrológiai elemzés és egyéni irányvétel.

A pontos születési horoszkóp segítségével az élet bármely területét vizsgálva választ kaphatunk kérdésekre. Az asztrológia segít megérteni saját működésünket, az életbeli helyzeteket – és a képletünk megfejtésével eljuthatunk felismerésekhez, megoldásokhoz.

Ide kattintva tudsz jelentkezni.

A családállítás segítségével ráláthatsz az akadályozó és segítő erőidre. A családállítást nálunk megelőzi egy személyes online beszélgetés, ahol megbeszéljük, miért szeretnél állítást, és átbeszéljük a nehéz családi sorsokat, történéseket.

Ezután következik az állítás csoportban, ahol nem csak a saját állításodból, hanem a többiekéből is rengeteget profitálsz. Az állítás után átbeszéljük a kérdéseidet..

Itt tudsz tájékozódni az időpontokról és helyszínekről.

Scroll to Top